Punt d'informació turística

L’Espai Montseny acull l’Oficina de Turisme de Viladrau i el Punt Informatiu del Parc Natural del Montseny.

L’Oficina de Turisme de Viladrau posa a disposició del visitant tota la informació del municipi i dels serveis turístics per poder gaudir d’una agradable escapada.

Els visitants també tenen accés a Internet a través de la connexió via wifi.

L’Espai Montseny forma part de la xarxa d’equipaments informatius del Parc Natural del Montseny. En aquest punt es facilita informació de les rutes i passejades que els visitants poden fer per l’entorn; una de les millors maneres de conèixer els encantadors paratges del Montseny.

 

Certificat de qualitat turística BIOSPHERE

L'Espai Montseny compta amb el distintitu de qualitat turística BIOSPHERE, basat en els principis de la sostenibilitat i la millora continuada. Aquest segell del Sistema de Turisme Responsable de l’Instituto de Turismo Responsable que es desenvolupa a partir dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) garanteix un equilibri adequat a llarg termini entre les dimensions econòmica, sociocultural i mediambiental de la destinació.

L'equipament també està acreditat com a Punt d'Informació Turística (PIT), juntament amb altres establiments de la comarca d'Osona.